• Ilse Speelman

Nooit meer een ‘student’?

Na anderhalf jaar heb ik eindelijk mijn scriptie afgerond. Ik ben blij dat ik mezelf die tijd er voor heb gegeven, dat maakte het een waardevol en diepgaand proces. Maar dat ik er zo diep in gedoken ben heeft me voor mijn gevoel ook voor een enorme beslissing gezet. Ik ben tot inzichten gekomen en als een inzicht er eenmaal is, is er geen weg meer terug. Steek ik mijn kop in het zand en kies ik voor de makkelijke weg door me te conformeren? Of kies ik voor mijn idealen, ga ik daar voor vechten en accepteer ik de onzekerheid bij mezelf en weerstand bij anderen?

Nooit meer een ‘student’


Ik keek wat rond

Tot ik daar vond

Hoe het hier werkt

Maar een student


Zo deed ik mee

Zei nooit eens nee

Onopgemerkt..

Maar een student


De student

Straks alles weet

Straks alles kent

Met instrument


Was ik student

Wie ben ik nu?

Ik ‘weet’ het niet?

Maar een student


Wat wil je dan?

Ah, hier in mij!

Ik ben het zoek

Van kwijt geweest

31 keer bekeken
  • Instagram Social Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon

© 2018 by Ilse Speelman. Created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now