WHAT
HOW

Veiligheid, zelfbeschikking en reflectie

WHY

 

OM studenten te laten ervaren hoe het is om zelf hun onderwijsleven vorm te geven, ZODAT zij zich kunnen ontwikkelen in de vrijheid en dus de verantwoordelijkheid die zij hebben, doordat hun persoon er in hun rol als professional altíjd toe doet.

HOW

Een plek waar studenten met elkaar onderwijs maken en daarmee een platform voor persoonsvorming creëren, voor zichzelf en anderen  

Bildung Platform Nijmegen

Master Onderwijs en Innovatie VU

WHY

 

OM samen met anderen te blijven reflecteren op de vraag "wat is nou eigenlijk goed onderwijs?" ZODAT ik vanuit een kritische en constructieve blik concrete onderwijspraktijken kan creëren.

HOW

Een holistische kijk op onderwijs, waarin curriculum als cultuur wordt beschouwd en je zowel door een pedagogische, als historische, onderwijskundige, filosofische en sociologische bril naar onderwijs leert kijken. 

 

WHAT

Een stage bij Bildung Nijmegen, een masterthesis over de rol van verwondering in het onderwijs, een masterclass over theoretische en methodologische stromingen van onderwijsonderzoek, theorie van onderwijsinnovatie, diveriteit en goed onderwijs en onderwijsinnovatie van beleid tot praktijk.

Website: De Spelende Mens?

  • Instagram Social Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon

© 2018 by Ilse Speelman. Created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now